Resultaten voor hoe maak ik een website

 
hoe maak ik een website
Een eigen website maken met STRATO.
Hoe maak ik mijn eigen website? Met de Sitebuilder: snel, simpel en origineel. Maak je eigen website bij STRATO. Hoe maak ik mijn eigen website? Veel mensen hebben leuke ideeën voor een website; voor zichzelf of bijvoorbeeld voor hun onderneming.
Hoe maak je een link in WordPress: eenvoudig stappenplan!
Hoe maak je een linkje aan in WordPress? In dit artikel krijg je een eenvoudig stappenplan. Je kunt twee soorten linkjes invoegen. linkjes binnen je eigen website. linkjes naar andere websites. Linkjes binnen eigen website. Eerst laat ik je zien hoe je een linkje aanmaakt binnen je eigen website.
Online workshop Klantwervende website maken SuperSites voor vrouwen.
Totaal geen probleem! Wat ik het allerfijnste vind is dat mijn website echt bij mij past, en met mij en mijn bedrijf mee kan groeien zoals ik het wil. Wat leer je concreet? Hoe maak je. een Pagina, het Menu, een Blogbericht, een Contactformulier.
Zelf een website maken, weet waar je op let! Domeinwinkel.
Je bent online ondernemer, webwinkel eigenaar of creatieveling en wilt een eigen website maken. Waar moet je rekening mee houden en hoe kan je zelf een website maken? Hoe maak ik een website? Ik heb goed nieuws voor je: Iedereen kan zelf een website maken!
Hoe maak je een informatieve website? WP Webbouw.
3 reacties op Hoe maak je een informatieve website? Brigith 18 oktober 2016 om 1019.: Hallo, ik ben bezig met een website/blog te maken en vraag me af wat dan de betere keus is qua themas voor een informatieve website en tevens blog.
Zelf je eigen website bouwen?
Zó bouw en beheer je je eigen website. Hoe je als onafhankelijk zzper zelf een website bouwt en onderhoudt. je zelf je website zou kunnen bouwen? je website er professioneel uitziet en op alle apparaten goed te bekijken is? je je website zelf zou kunnen veranderen zo veel en vaak je maar wilt?
Hoe maak ik deze site als link op mijn tablet of smartphone Veiligheid in praktijklokalen.
Hoe maak ik deze site als link op mijn tablet of smartphone. Op deze pagina laten wij zien hoe je deze site als sneltoets / bladwijzer toevoegt op je Android telefoon / tablet en/of op je iPhone / iPad. Ga met de browser naar de website waarvan je een sneltoets wilt maken.
Hoe maak je jouw Wordpress site AVG-proof? Webhosters.nl.
Hoe maak je jouw WordPress site AVG-proof? WebHosters 17 mei 2018 Nieuws Updates. Iedere internetondernemer heeft inmiddels wel begrepen dat zijn sites vanaf 25 mei AVG-proof moeten zijn. Toch blijkt uit onderzoek dat zowel de overheid als het bedrijfsleven nog niet klaar is voor de nieuwe wet. In dit artikel geven wij in eenvoudige stappen aan welke eisen de AVG aan jouw website ongeacht welk CMS je gebruikt stelt en hoe je dit in WordPress het best kunt oplossen. Als je meer informatie over de AVG zelf wilt kun je dit eerdere artikel nog eens nalezen. Nu gaan we aan de slag om jouw site AVG-proof te maken. Welke eisen stelt de AVG aan jouw website? De AVG wil dat de privacy van gebruikers zo maximaal mogelijk wordt gewaarborgd. Ook eist de AVG dat degene die gegevens verstrekt de controle over die gegevens moet kunnen blijven houden. Daarom moet je, als je AVG-proof wilt werken, het volgende kunnen produceren.: een overzicht welke gegevens je opvraagt en uitleg waar je ze voor gebruikt.;
Hoe maak ik snel een Wordpress blog?
Is er niet meer. Je blog is deel van je website, je website is deel van je blog. De blogmodule kun je op elke gewenste plaats zetten. Hij kan op de homepage, of ergens achteraf. Je kunt hem ook leeg laten. Het is maar net hoe je het indeelt. Tot nu toe stuurden we na zon uitleg dan vaak een bestandje met tips toe, per email. Maar daar houden we nu mee op. Voortaan verwijzen we naar deze post. Wel zo handig. Dus hier komt alle uitleg die je nodig hebt, voor het geval je denkt.: Help, ik wil SNEL een WordPress blog maken. Een paar jaar geleden maakte je het snelste blog in Blogger, een gratis dienst van Google. Je blog krijgt de extensie jouw blognaam blogspot.com. Uitleg over hoe je een blogger blog maakt vind je hier. Ook WordPress heeft zon gratis blogdienst: WordPress.com. Op dit moment maak je nóg sneller een gratis site of een blog op platforms als Weebly.com of Tumblr.com.
Hoe maak je een website SEO vriendelijk?
Hoe maak je een website SEO vriendelijk? Door Marketing Updates. Het schrijven van goede content voor je website is niet altijd even makkelijk. Maar wat is goede content? Waar haal ik de tijd vandaan en wat moet ik schrijven om mijn bezoekers tevreden te stellen?
Hoe maak ik een website aan met Web Presence Builder? Webhosting FAQ VDX.
Office 365 39. Hoe maak ik een website aan met Web Presence Builder? Ga in het Plesk controlpanel naar het tabblad Websites domeinen en klik op Web Presence Builder. Als je maar één domeinnaam hebt ingesteld, dan zal de editor worden geopend in een nieuw venster of tabblad van de browser.
Hoe maak je interessante content voor je website? Impro Marketing.
Inschrijven Masterclass Online Marketing. Hoe maak je interessante content voor je website? Geschreven door Frank Spronk op 14 mei 2018. Geplaatst in Online Marketing, Social Media. Content, wat is dat nu precies? Waar is het goed voor en waarom heb je het eigenlijk nodig op je website? Het zijn vast vragen die je jezelf wel eens hebt gesteld. Gelukkig kan ik je het antwoord geven op deze belangrijke vragen. Wie is je doelgroep? Wat vindt je lezer interessant en waarmee kun je hem triggeren om jouw website te bezoeken? Dit zijn belangrijke vragen die je jezelf moet stellen en soms is het lastig om daar zelf een antwoord op te vinden.

Contacteer ons