Resultaten voor hoe maak ik een website in wordpress

 
hoe maak ik een website in wordpress
Werken met Wordpress. Hoe maak je een goede website?
Hoe weet je welke plugins goed zijn? Er zijn over het hele internet reviews van gebruikers te vinden over plugins van WordPress. Wanneer je deze doorleest kun je een eerste oordeel geven over de kwaliteit en of het past in je website.
Basiscursus WordPress: Hoe gebruik je WordPress?
Hoe maak ik een gravatarprofiel aan? Hier leer je hoe je de avatar afbeelding van je gebruikersprofiel aanpast met de gratis dienst Gravatar. Wat zijn gebruikersrollen en hoe werken ze? Hier leer je wat de verschillende gebruikersrollen in WordPress zijn en welke rechten ze gebruikers verlenen. Hoe voeg ik gebruikers toe en beheer ik gebruikers? Hier leer je hoe je nieuwe gebruikers toevoegt aan je website of blog, hoe je bestaande gebruikers verwijdert en hoe je gebruikers beheert.
Hoe maak je jouw Wordpress site AVG-proof? Webhosters.nl.
Hoe maak je jouw WordPress site AVG-proof? WebHosters 17 mei 2018 Nieuws Updates. Iedere internetondernemer heeft inmiddels wel begrepen dat zijn sites vanaf 25 mei AVG-proof moeten zijn. Toch blijkt uit onderzoek dat zowel de overheid als het bedrijfsleven nog niet klaar is voor de nieuwe wet. In dit artikel geven wij in eenvoudige stappen aan welke eisen de AVG aan jouw website ongeacht welk CMS je gebruikt stelt en hoe je dit in WordPress het best kunt oplossen. Als je meer informatie over de AVG zelf wilt kun je dit eerdere artikel nog eens nalezen. Nu gaan we aan de slag om jouw site AVG-proof te maken. Welke eisen stelt de AVG aan jouw website? De AVG wil dat de privacy van gebruikers zo maximaal mogelijk wordt gewaarborgd. Ook eist de AVG dat degene die gegevens verstrekt de controle over die gegevens moet kunnen blijven houden. Daarom moet je, als je AVG-proof wilt werken, het volgende kunnen produceren.: een overzicht welke gegevens je opvraagt en uitleg waar je ze voor gebruikt.;
Hoe maak ik een website? Gratis stappenplan: eigen website beginnen.
In WordPress heb je een enorme grote en gratis supermarkt waar je plugins kan zoeken en downloaden. Ik denk dat er voor elke functie die je op andere websites ziet wel een plugin is. Hoe maak ik een WordPress website?
De WordPress handleiding voor beginners Antagonist B.V.
Of ben je van plan om een grote website op te zetten, die je ongestoord wil laten groeien? Dan is het Unlimited-pakket wellicht een betere keuze waar webruimte, dataverkeer en e-mailadressen onbeperkt zijn! Het Unlimited-pakket heb je al vanaf 495, per maand en komt natuurlijk ook met een gratis domeinnaam. Kies je pakket, bedenk een mooie domeinnaam en plaats je bestelling! Stap 2: WordPress installeren. Je webhostingpakket wordt na ontvangst van de betaling binnen enkele minuten geactiveerd. Zodra je de beschikking hebt over je inloggegevens kun je aan de slag met het installeren van WordPress, dat zeer gemakkelijk via Installatron gebeurt. Installatron is een onderdeel binnen DirectAdmin, waarmee je met een aantal eenvoudige stappen een applicatie op jouw hostingpakket kunt installeren. Meer informatie over Installatron is hier te vinden. Als je al een handmatige installatie van een webapplicatie hebt uitgevoerd of een installatie van een andere server wilt importeren, kijk dan in onze handleiding Hoe importeer ik een applicatie in Installatron?
Een trage WordPress website BOEI 17.
Aan de slag met Een trage WordPress website. Hoe maak je hem sneller? 30 maart 2018 12 oktober 2018. Niets is zo storend als een traag ladende website. Het zorgt voor een verlies aan bezoekers en conversies en daardoor een verlies aan omzet. In dit artikel besteden we aandacht aan de redenen en de oplossingen voor het verlies aan snelheid bij WordPress websites en shops. Waarom zou ik me druk maken?
Hoe maak ik mijn WordPress site sneller Check it Media Blog.
Hoe maak ik mijn WordPress site sneller? Dat is natuurlijk je vraag Hoe maak ik mijn WordPress site sneller? als je voor het eerst je website live zet en je merkt dat deze toch wel langzaam is. In deze blog behandel ik aantal plugins die de snelheid kunnen verhogen en die je beter laten scoren in zowel de bekende websites.: Voordat ik dieper in de plugins duik en je vertel welke plugins geschikt zijn om je website snelheid te verhogen zal ik je eerst een hele goed tip doen.
Hoe maak ik mijn WordPress website AVG compliant? Blue Mammoth.
Vraag een website analyse aan. WordPress specialist Utrecht Blog Hoe maak ik mijn WordPress website AVG compliant? Hoe maak ik mijn WordPress website AVG compliant? Op 25 mei 2018 wordt de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG van kracht. De Europese versie van de AVG is de GDPR oftewel, General Data Protection Regulation. Deze wet houdt in dat bedrijven moeten kunnen aantonen voor welke doeleinden zij gegevens van Europese gebruikers verzamelen en hoe zij deze gegevens beschermen.
Hoe maak je via WordPress een responsive of mobiele website?
Twee belangrijke redenen om je WordPress website mobiel-vriendelijk te maken: je hebt minder kans dat bezoekers je website verlaten en/of niet meer terugkeren, en je verwerft eerder een hogere positie in de zoekresultaten van Google. Een WordPress website kun je op twee manieren geschikt maken voor mobiele weergave: door een aparte mobiele WordPress website te creƫren of door je gehele website responsive te maken. Een aparte mobiele website maak je met een WordPress mobile plugin, zoals WPtouch.
Hoe kan ik WordPress instellen voor gebruik beveiligde verbinding/SSL? Yourname.
Voor domeinnaam.nl vult u uw eigen domeinnaam in. Hiermee maakt u alle URLs https. En plaatst u de inhoud van de site op https. 3 Op pagina's' van de website kunnen daarna nog links voorkomen die moeten worden bijgewerkt. Ga daarvoor naar de WordPress beheeromgeving Pagina's' Alle pagina's. Open pagina's' waarop een link voorkomt. Selecteer de link en kies Bewerken. En vervolgens Bijwerken. En klik daarna nog een keer op de Bijwerken knop voor de Pagina. Als alles is bijgewerkt zou de WordPress website via een beveiligde verbinding beschikbaar moeten zijn. De adresbalk laat dan een groen slotje of een gesloten slot zien. Was dit artikel nuttig? Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1. Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen. Hoe voeg ik een SSL certificaat toe aan mijn website? Waarom is mijn website ondanks een certificaat nog niet bereikbaar via een beveiligde verbinding. Hoe maak ik een back-up van de website?
Hoe maak je WordPress supersnel?
Hoe maak je WordPress supersnel? Laatst bijgewerkt op 6 april 2017. Standaard is een WordPress website niet supersnel. Dit kan echter veranderen. Helaas weten de meeste mensen niet hoe ze dit moeten doen. Daarom gaan wij in dit artikel uitleggen hoe je WordPress een stuk sneller kunt maken.
Zelf een WordPress website maken gratis stappenplan voor beginners.
Hoe lang je hiermee bezig bent is afhankelijk van het thema. Ga je voor het basisthema? Dan ben je direct klaar? Ga je voor een premium thema? Dan ben er soms wel drie uur zoet mee. Tot slot maak je elke pagina aan die je wilt hebben en vul je die. Een voorbeeld van een professioneel design thema. Hoeveel kost het bouwen van je eigen WordPress website? Wat zijn de kosten? Je kunt het best uitgaan van 10 euro per maand. En mogelijk eenmalig 50 euro. Dan heb je alles wat je nodig hebt. Een snelle website, top-notch ondersteuning, meer dan genoeg ruimte en een professioneel thema. Maar het kan als je een krap budget hebt voor 5 a 6 euro per maand en zonder eenmalige kosten. Maar dan zit je wel met een van de gratis thema die meestal niet heel goed uitgewerkt zijn en zonder WordPress hulp. Een uitgebreid artikel lezen over de kosten van een WordPress website? Zelf een eigen WordPress website maken. Zullen we nu starten met de eerste stappen? Ik beloof dat ze niet zo lastig zijn.

Contacteer ons