Op zoek naar hoe maak ik een website in wordpress?

 
hoe maak ik een website in wordpress
De WordPress handleiding voor beginners Antagonist B.V.
Of ben je van plan om een grote website op te zetten, die je ongestoord wil laten groeien? Dan is het Unlimited-pakket wellicht een betere keuze waar webruimte, dataverkeer en e-mailadressen onbeperkt zijn! Het Unlimited-pakket heb je al vanaf 495, per maand en komt natuurlijk ook met een gratis domeinnaam. Kies je pakket, bedenk een mooie domeinnaam en plaats je bestelling! Stap 2: WordPress installeren. Je webhostingpakket wordt na ontvangst van de betaling binnen enkele minuten geactiveerd. Zodra je de beschikking hebt over je inloggegevens kun je aan de slag met het installeren van WordPress, dat zeer gemakkelijk via Installatron gebeurt. Installatron is een onderdeel binnen DirectAdmin, waarmee je met een aantal eenvoudige stappen een applicatie op jouw hostingpakket kunt installeren. Meer informatie over Installatron is hier te vinden. Als je al een handmatige installatie van een webapplicatie hebt uitgevoerd of een installatie van een andere server wilt importeren, kijk dan in onze handleiding Hoe importeer ik een applicatie in Installatron?
Hoe maak je in WordPress een link naar een PDF?
Hoe maak je een ankerlink interne link in WordPress? Reactiveer je nieuwsbrieflezers in 5 stappen. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Leave this field empty. T 31 036 30 200 15. 1302 CB Almere. Vaak bekeken paginas. Website laten maken.
Hoe maak ik mijn WordPress site sneller Check it Media Blog.
Hoe maak ik mijn WordPress site sneller? Dat is natuurlijk je vraag Hoe maak ik mijn WordPress site sneller? als je voor het eerst je website live zet en je merkt dat deze toch wel langzaam is. In deze blog behandel ik aantal plugins die de snelheid kunnen verhogen en die je beter laten scoren in zowel de bekende websites.: Voordat ik dieper in de plugins duik en je vertel welke plugins geschikt zijn om je website snelheid te verhogen zal ik je eerst een hele goed tip doen.
Nieuwe pagina toevoegen in Wordpress hoe doe je dat?
Maak dan geen gebruik van het standaard menu, maar van het aangepast menu. Wil je meer weten over het aangepast menu? Bekijk dan de videos over het aangepast menu. Nieuwe pagina toevoegen in WordPress. Header afbeelding aanpassen in WordPress. Afbeelding of bestand toevoegen aan de mediabibliotheek. Een afbeelding plaatsen in WordPress. Foto's' plaatsen op WordPress website. Foto's' toevoegen of verwijderen uit een WordPress galerij. WordPress configureren instructievideo. Subpagina toevoegen aan het standaard menu. De tekst van menuknop standaard menu wijzigen in WordPress. Tekst plaatsen en aanpassen in WordPress. Contactpagina in WordPress maken. Google maps kaart toevoegen aan je WordPress website. Thema wijzigen in WordPress. Menu maken of wijzigen in WordPress aangepast menu. Home pagina instellen in WordPress. Garantie en Retour. Webshop laten maken. Website laten maken. Van ons Blog.: Vacature WordPress webdesigner/ vormgever. Vacature salesmedewerker / accountmanager. Stage vacatures bij Mooi Online. Hoe kan ik mijn website beveiligen?
Hoe maak je een WordPress blog? Een WordPress stappenplan.
Een belangrijke vraag is: over welk onderwerp wil je een WordPress-blog beginnen? Verder is het aan te raden alvast te bedenken hoe je je wilt gaan onderscheiden van andere bloggers. Een blog bijhouden is tegenwoordig zeer populair en het is dan ook waarschijnlijk dat er al andere blogs bestaan over een vergelijkbaar onderwerp. Wat maakt jouw blog anders dan die van anderen? Ga je bijvoorbeeld een reisblog maken, dan is het handig om eerst een aantal andere reisblogs te lezen en op basis daarvan jouw unieke invalshoek te bepalen. Vraag jezelf daarnaast af: wat kan ik mijn publiek bieden? Wil je je lezers iets leren, wil je je visie overbrengen of wil je de lezer vooral vermaken? En wie zijn eigenlijk de lezers op wie je je wilt richten? In het kort: zo maak je een WordPress-blog. In ons stappenplan lees je waar je op moet letten als je een blog wilt maken via WordPress.:
Hoe kan ik WordPress instellen voor gebruik beveiligde verbinding/SSL? Yourname.
Voor domeinnaam.nl vult u uw eigen domeinnaam in. Hiermee maakt u alle URLs https. En plaatst u de inhoud van de site op https. 3 Op pagina's' van de website kunnen daarna nog links voorkomen die moeten worden bijgewerkt. Ga daarvoor naar de WordPress beheeromgeving Pagina's' Alle pagina's. Open pagina's' waarop een link voorkomt. Selecteer de link en kies Bewerken. En vervolgens Bijwerken. En klik daarna nog een keer op de Bijwerken knop voor de Pagina. Als alles is bijgewerkt zou de WordPress website via een beveiligde verbinding beschikbaar moeten zijn. De adresbalk laat dan een groen slotje of een gesloten slot zien. Was dit artikel nuttig? Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1. Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen. Hoe voeg ik een SSL certificaat toe aan mijn website? Waarom is mijn website ondanks een certificaat nog niet bereikbaar via een beveiligde verbinding. Hoe maak ik een back-up van de website?
Hoe maak je WordPress supersnel?
Hoe maak je WordPress supersnel? Laatst bijgewerkt op 6 april 2017. Standaard is een WordPress website niet supersnel. Dit kan echter veranderen. Helaas weten de meeste mensen niet hoe ze dit moeten doen. Daarom gaan wij in dit artikel uitleggen hoe je WordPress een stuk sneller kunt maken.
WordPress website maken Website bouwen met 1 video handleiding.
Daarom geef ik je vandaag het best mogelijke antwoord op de vraag.: hoe maak je een website? Mijn naam is Robin Mustert, en deze WordPress handleiding legt je in een recordtijd alles stap voor stap uit, zodat je weinig tot zelfs geen computerkennis nodig hebt om te beginnen.
Tips om je website nog beter te maken.
En een mega belangrijke! Vaak voel je wel of iets er te krap eruit ziet, te gepropt, rommelig of onoverzichtelijk maar weet je niet hoe het beter te maken. Als je je beseft dat witruimte net zo belangrijk is als tekst en. Bespaar tijd op het maken van je website. Wil je niet onnodig lang bezig zijn met het bouwen van je website? Maak dan eerst de ínhoud van je websiteDit is echt m'n' aller grootste inzicht uit 10 jaar websites bouwen. Daarom kan ik nu websites in één dag maken. En jij kan dit ook! Hoe is het bijvoorbeeld. Fotos verkleinen in WordPress.
Hoe maak ik een eigen website of blog? Zelf een Wordpress website maken.
Hoe maak ik een eigen website of blog? Zelf een WordPress website maken. Gemakkelijk je eigen website maken met WordPress. In deze gids doorlopen we alle stappen die genomen moeten/kunnen worden om een professionele, gebruiksvriendelijke en vindbare WordPress website of blog te maken.
Hoe maak je je website mobiel vriendelijk? Wordpress websites voor kleine bedrijven.
Maak je mobiele paginas simpeler als ze te groot/traag zijn. Bij de meeste page builders kun je per onderdeel instellen of het zichtbaar is op mobiel ja of nee. Laat eens een plaatje weg of schrijf een kortere tekst voor mobiel. Idealiter zorg je voor grote buttons op mobiele schermen, omdat je vinger ook dikke vingers er gemakkelijk op moeten kunnen klikken. Weet je niet hoe dat moet, neem dan contact op met mij. Zoek in Wordpress tips. Zoeken naar: Zoeken. Wil je een website met Divi? Divi is een populair en veel gebruikt WordPress thema waarmee je paginas maakt met bouwstenen. Toekomstbestedig en gebruiksvriendelijk. Ik ben fan van Divi èn Divi expert.
Hoe maak je een website beheerbaar? 2manydots Dé WordPress specialist van NL Online succes, resultsmatter.
Hoe is het dan toch mogelijk dat jij nog steeds met een ftp-server zit te klooien? Maak jullie website vandaag nog beter beheerbaar. Laat je inspireren. Kom naar onze workshops. Niet HTML maar WYSIWYG. Dat klinkt echt helemaal niet makkelijker, maar is het gelukkig wel. Schrijf je nieuwe, online teksten dan wil je die voorzien van SEO tussenkoppen, mooie kaders en slimme buttons. Maar goed, HTML is zoiets als Chinees voor velen onder ons en al heb je een aantal codes onder de knie, aan de voorkant van de website ziet het er eigenlijk nooit zo uit als jij het bedoeld had. Makkelijker is dan WYSIWYG: oftewel What You See Is What You Get. Je tikt een eind weg in de backend van jouw website en voegt eenvoudig componenten toe die een webpagina aantrekkelijk maken. Stel je een Word-template voor waarbij je geselecteerde tekst snel bold maakt of een andere kleur geeft. Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar er zijn nog talloze bedrijven in Nederland die zelf geen paginas aan hun website kunnen toevoegen en koppelen aan het menu. Met een professionele WordPress website is dit probleem verholpen.

Contacteer ons